ZEER RUIME WONING - 6 SLAAPKAMERS -2 BADKAMERS - ZOLDER - ONDERKELDERD

Eengezinswoning voor € 415.000

Pekenomensstraat 5, 1770 Liedekerke
Ref: Pekenomensstraat 5
6 slaapkamers
2 badkamers
496m2 grondopp.
EPC: 145 kWh/m2
Bouwjaar: 2005

Omschrijving

In de Pekenomenstraat te Liedekerke zoekt deze zeer ruime eengezinswoning naar een nieuwe eigenaar!

De woning is uitgerust met 3 volwaardige verdiepingen en is daarenboven ook volledig onderkelderd.

Op het gelijkvloers heeft de woning een grote open ruimte met prachtige open keuken, grote living en een gezellige eetplaats. Deze ruimte is ideaal voor de sfeer en zorgt voor het knusse en gezellige gezinsgevoel. Deze leefruimte mondt uit op het terras waar het aangenaam vertoeven is op warme lente-en zomerdagen.

In de hal, bij binnenkomst in de woning, vindt u een apart toilet en een kamer die momenteel ingericht is als bureau. Naast deze ruimtes is er alsook een trap aanwezig. Deze trap verschaft u zowel de toegang tot de 2 verdiepingen alsook de toegang tot de kelder. Naast deze trap is er daarenboven nog een andere trap aanwezig, gelegen naast het terras, die u ook de toegang verschaft tot de kelder.

Op de eerste verdiepingen en de tweede verdieping bevinden zich dan de kamers en de badkamers. Er is een hoog aantal kamers aanwezig in de woning. Deze zorgen ervoor dat u enorm veel mogelijkheden hebt zowel op vlak van inrichting als op vlak van bezetting inzake de bewoning. Dit betekent dus da de woning zowel voor kleinere gezinnen als grotere gezinnen toegankelijk is.

Naast deze enorme hoeveelheid kamers beschikt de woning ook over een prachtige tuin met zowel een terras dat aansluit aan de woning, als een terras dat gelegen is aan het einde van de tuin. U hebt dus de mogelijkheid om op 2 verschillende plaatsen te vertoeven bij prachtig lente-en zomerweer. Ook is er voor de woning een ruime oprit voorzien waar het parkeren van 2 personenwagens mogelijk is!

Bent u geïnteresseerd of wenst u een bezoek aan deze prachtige woning? Aarzel dan niet om contact op te nemen via peter.willems@proplan.be of michiel@proplan.be of via het telefoonnummer 0497/100 612
Kantoor Pro-Plan Liedekerke
Tel. nr +32 497 10 06 12
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
EPC n° 20091009-0000319344-00000005-9
EPC waarde 145 kWh/m²
145
Prijs € 415.000,00
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2005
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 3
Staat Goede staat
Grond oppervlakte 496 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt